Ако проблема е в релето или системата, при палене мига лампата за подряването около 10-15секунди, също и записва грешка в компютъра, но не светва чека на таблото.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
там е проблема имам изгоряла свещ,но освен това записва motor control system failure,четохме я с 1 познат в момент когато чека си светеше,вика ми сигурно е от релето друго не пише,на мен ми стана ясно,че най-вероятно го бърка изгорялата свещ,ама да не пише нищо при светещ чек...
Comment
-
талоните на колата, номерата на колата, молба в кат, платени данъци / без значение от кога не се кара/и май някаква малка такса , някои от нещата зависят от съответната община, но изброеното е задължително.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщениеталоните на колата, номерата на колата, молба в кат, платени данъци / без значение от кога не се кара/и май някаква малка такса , някои от нещата зависят от съответната община, но изброеното е задължително.Alfa's do't drop oil...they mark their territory
Comment
-
Документ от фирмата приела колата за брак и глей в общината си свършиш работата, т.е. те да си я свършат че догодина да не плащаш пак данък на нещо дето го нямаш вече.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
фирмата би трябвало да я вземе бракувана, така че в кат не ги интересува къде е колата - пред вас или в моргата, т.е. документ от фирмата не ти трябва, може и на мангалите да я дадеш после / след брака в кат/Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщениеталоните на колата, номерата на колата, молба в кат, платени данъци / без значение от кога не се кара/и май някаква малка такса , някои от нещата зависят от съответната община, но изброеното е задължително.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеМоже с техно тест.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment